Ondernemer Centraal

Heel mooi nieuws vanuit de binnenstad van Utrecht. Woon of werk je in Utrecht of IJsselstein en heb je een eigen bedrijf? En kun je wel wat hulp gebruiken op het gebied van bijvoorbeeld marketing, financiën of als (door)starter? Dan is er Ondernemer Centraal. Een nieuw initiatief vanuit de Gemeente Utrecht waarbij je als ondernemer gebruik kunt maken van een subsidie, en op die manier coaching, advies of financiële ondersteuning krijgt van vakspecialisten.

Met Content Kitchen zijn wij als kennispartner verbonden aan de Gemeente Utrecht. We helpen ondernemers in snelle, bondige pressure cooker trajecten met al hun vragen op het gebied van merk- en contentstrategie. Ook iets voor jou, en woon/werk je in de aangegeven regio?

Kijk snel hier en maak een afspraak!

Wie weet zitten we dan binnenkort met elkaar om tafel. Net als die operazangeres, die op zoek was naar een manier om haar online zanglessen onder de aandacht te brengen. Of dat unieke label voor duurzame kraamcadeaupakketten. De twee eigenaren hielpen wij verder op weg met een duidelijke contentstrategie. Ook mooi: een visual colorist die al een prachtige basis had, maar op zoek was naar een sparringpartner om zijn nieuwe concept helder in de markt te zetten. En zo kunnen we nog wel even doorgaan, want inmiddels hebben vele ondernemers uit Utrecht en omgeving de weg weten te vinden naar Content Kitchen. Maak je ook gebruik van deze unieke kans om extra hulp te krijgen bij het runnen van je onderneming? Spread the word!