Masterclasses

Regelmatig organiseren we Masterclasses in onze Content Kitchen studio in Utrecht. In groepjes van maximaal acht personen gaan wij met jou aan de slag op het gebied van merkstrategie. Verdiepen, inspireren en een hands-on mentaliteit staan bij ons voorop. Geen bla-bla, maar een doelgerichte aanpak.

Feestdagen strategie sessie

dinsdag 26 september 09.30 - 16.30 uur

De feestdagen zijn in aantocht. De hoogste tijd om nú een slim plan de campagne te maken en het meteen in te zetten. Geen tijd te verliezen, want de consument wil je voor je winnen in deze concurrerende tijden. We laten zien op welke manier je je kunt onderscheiden in deze bomvolle periode. Bouw slim aan je merk en creëer waardevolle content die blijft hangen. We geven de nieuwste feestdagen insights, trends en delen slimme neuromarketing trucs. En we gaan meteen aan de slag, zodat je al bij thuiskomst klaar bent voor de feestdagen. Schrijf je snel in!

Kickstart Content Strategie 2024

Dinsdag 10 oktober 09.30 - 16.30 uur

2024 lijkt misschien nog ver weg maar geloof ons: dat is het niet. Het is nu namelijk dé tijd om een content strategie voor het nieuwe jaar uit te stippelen. Maar hoe voorkom je dat je verzandt in details? Hoe denkt en handelt de consument? Op welke manier onderscheid je je het beste? En: hoe plan je je contentstrategie slim in, zodat het zo min mogelijk tijd kost? We gaan samen aan de slag en stippelen een mooie basis voor 2024 uit. Je krijgt veel ideeën, inspiratie en kennis op het gebied van (neuro)marketing, socials en trends. Meld je gauw aan, vol = vol!

Wat krijg je?
Prijs per Masterclass: 195,-, voor een hele dag inspiratie, kennis, ideeën én persoonlijke aandacht. Wij zorgen voor een healthy lunch, chai lattes, cappuccino’s en, zo je wilt, oldskool koffie of thee. Slim: boek meteen een aanvullende 1-op-1 sessie erbij en betaal een totaalbedrag van slechts 245,-. Je ontvangt dan naast de Masterclass een persoonlijke online sessie van 45 minuten waarin we samen werken aan jouw persoonlijke case.

Locatie
De masterclasses vinden plaats in onze studio in de creatieve broedplaats Kanaal30 in Utrecht. Op 10 minuten fietsafstand van Utrecht Centraal en op steenworp afstand van de A12. Gratis parkeren.

Aanmelden
Wil je een of meerdere masterclasses volgen? Mail ons op info@contentkitchen.nl en geef aan welke masterclass(es) je wilt volgen. Let op: vol = vol. Aanmeldingen behandelen we op volgorde van binnenkomst. Je ontvangt van ons na jouw aanmelding z.s.m. een bevestiging.

  • *Prijs is excl. 21% btw. Doorgang vindt plaats bij minimaal vier deelnemers per Masterclass.