Wat doen we

We houden niet van langdurige trajecten. Je hebt immers je handen vol aan het runnen van je bedrijf en jouw tijd is schaars. Daarom ontwikkelden wij onze pressure cooker sessies. Na een uitgebreid intakegesprek (waarin we jouw merk grondig willen leren kennen) gaan we voor én met jou aan de slag en stellen we binnen enkele weken een contentstrategie op maat vast. Duidelijk, overzichtelijk en lekker concreet. Met dit contentadvies ga je zelf aan het werk. Na een maand hebben we een terugkoppeling en sturen we bij waar nodig. Loop je tussendoor vast? Dan helpen we je weer op weg.

Trendprognose
Specifiek voor jouw business maken we een trendprognose. Wat speelt er binnen jouw vakgebied, en hoe zorg jij ervoor dat je met je business relevant bent én blijft? Welke branchegerelateerde ontwikkelingen moet je in de gaten houden, waar gaan we naartoe? Dankzij onze achtergrond in trendonderzoek kunnen we je hiermee op weg helpen. Waardevol én inspirerend!

Merkanalyse
Samen met jou duiken we volledig in jouw brand. Waar sta je voor met je merk? Heb je je why, how & what helder? Welke karaktereigenschappen passen bij jouw brand en op wie richt je je? We willen alles helder hebben. Wat zijn de kernkwaliteiten van jouw merk? Niet onbelangrijk: ook een neuro-analyse van jouw merk ontbreekt niet. Denk hierbij aan uitgekiende call-to-actions, visuele effecten op je website en andere slimme technieken die je kunt toepassen. Je gaat verbaasd staan over de kansen die er hier voor jou liggen op dit gebied. Daarnaast brengen we de persona’s in kaart. Al deze informatie biedt voor de komende jaren een leidraad waarmee je gerichter kunt communiceren en de resultaten sterk kunt verbeteren.

Contentstrategie
Last but not least voeren we een nauwgezette contentstrategie uit. Met onze ruim 15 jaar ervaring in de lifestyle markt kunnen we je voorzien van creatieve concepten, originele invalshoeken en veel tips & tricks. We pakken al jouw communicatiemiddelen aan en onderzoeken wat goed gaat en wat eventueel beter kan. We brengen in kaart welke tools jou tijd én geld gaan besparen, zodat je kunt focussen op taken die er voor jou ’t meeste toe doen. Heb je behoefte aan verdere begeleiding, advies en uitvoering op het gebied van bijvoorbeeld contentcreatie, Instagram-grids, Pinterest en templates voor nieuwsbrieven? We pakken het graag voor je op.

Na deze pressure cooker sessie gooien we je niet in het diepe. Ons advies bundelen we in een handzaam boekje, speciaal voor jouw merk geschreven. Van marketingafdeling tot stagiaires, van freelancers tot leidinggevenden: na het lezen van dit boekwerk snapt iedereen waar jouw merk voor staat en welke kant het opgaat. Bewaar het op je bureau of geef het een vaste plek in je laptoptas. Met dit advies in handen zet je snel en vakkundig de juiste stappen om de energie terug te vinden, nieuwe doelen te bepalen of je merk te herijken.

Quick-scan neuromarketing
Hoe denkt jouw klant? Via welke route verleid je jouw klant? Waar liggen jouw kansen? Met een quick-scan geven we je snel en effectief antwoord op deze en nog veel meer vragen. We nemen jouw website, nieuwsbrief, socials en eventuele andere communicatie uitingen door en checken nauwkeurig op welke manieren je jouw klant kunt beïnvloeden. Custom-made, met volle aandacht voor jouw business. Je ontvangt van ons 3-5 uitgewerkte neuromarketing adviezen die je direct kunt toepassen in de praktijk. Paar voorbeeldjes? Slim kleurgebruik, de juiste button op de juiste plek en toepassingen waar je zelf nooit aan had gedacht – maar die jouw klant in actie brengt.

Een quick-scan heb je binnen een paar dagen in huis. Prijs: € 295,-. Laat je vervolgens een complete merk- en contentstrategie uitvoeren? Dan brengen wij het bedrag van de quick-scan in mindering.

Meer weten? Eerst even sparren? Neem contact met ons op!